Opdateret d. 18.4.2007 Kommentarer og indlæg

Kommentarer og indlæg
Som mange andre sidder jeg ofte med lysten til at kommentere et eller andet i den store eller lille verden, der omgiver mig. Her har jeg jo muligheden. Ikke så meget i håbet om at hverken at frelse eller forandre verden. Det er nu bare rart nok at få lidt luft.


Hvis indlægget består i en henvendelse til en person og myndighed og den besvares vil svaret ligeledes blive vist her.

Ligeledes er du velkommen til at skrive din kommentar i min gæstebog.

Datoerne nedenfor gælder den dato, indlægget er lagt op på hjemmesiden

til forsiden
Dato og link Kort beskrivelse
17-04-2007
0 skat parasitter
Vil du blive overrasket over at læse lidt om, hvilke firmaer der ikke formår at tjene penge på deres handel i Danmark? Store kende multinationale koncerner, der ellers på verdensplan evner at producere enorme overskud, har det svært i Danmark. Du kan vise dem på rette vej.
05-03-2007
Ungdomshusets endeligt.
På dagen hvor den fysiske nedrivning af Ungdomshuset er påbegyndt kun få dage efter at politiet ryddede huset, skrev jeg denne kommentar.
15-02-2007
Christiania
Jeg skal ikke lægge skjul på, at Christiania, som det sociale eksperiment, det har været - og det som det derme udviklede sig til, har min fulde opbakning. Det er med stort vemod, at jeg har fulgt den Fogh-regerings kontinuerlige energiforbrug på at kvæle denne institution. Det er med hovedrysten, jeg har set de enorme politiresourcer, man har fundet relevante i denne sammenhæng. Indlægget linket fører til skrev jeg for nogle år siden, da Christinia endnu var nogenlunde intakt.
27-04-02
Berufsverbot
Thomas Strøbech, en medarbejder i Indenrigsministeriet står bag en hjemmeside, hvor han er fortaler for fremskyndelsen af indvandrinigen - bl.a. ved hjælp af arrangement af proformaægteskaber.
Det i sig selv har jeg ingen kommentarer til. Derimod har jeg bestemt kommentarer til den pressemeddelese, Dansk Folkeparti udgav i denne sammenhæng.
12-05-02
Ussel finanslov
Den 23.01.02 skrev jeg dette debatinlæg på kan-det-passe.dk til Per Stig Møller.
Baggrunden til indlægget var den frustration som jeg følte (og føler) over, at vi som et af verdens rigeste samfund valgte at skære i ulandbistanden.