Opgavebesvarelser til Danmarks Netskole's HTML-kursus


til forsiden

Her har du mulighed for at studere mine første forsøg på kodning i HTML i form af de besvarelser, jeg har udfærdiget på Danmarks Netskoles opgaver i deres HTML-kursus.

Det er aboslut ikke en opfordring til at kopiere disse besvarelser. Der er for det første lagt op på et tidspunkt, hvor læren endnu ikke har kommenteret dem.
Endvidere tror jeg ikke, at kopiering af en opgavebesvarelse er fordrene for den, der virkelig ønsker at at lære HTML-kodning.
Der er rigeligt med oplysninger i det lærebogsmateriale, der følger med kurset, på en side som HTML.dk har jeg også lært meget af det lidt, jeg endnu kan.

  1. Internettets historie og udvikling. Skrevet i word, men via programmet arachnohilia er det konverteret til HTML. Word kan godt selv gemme i html, men koderne er i følge eksperter nærmest fuldstændig vanvittige.

  2. Nyhedsgrupper og netikette. Wordopgave behandlet som opgave 1.
  3. Enkel formatering. En enkel forklaring på HTML og enkel formatering finder du hvis du klikker her.

  4. Et eksempel, der indeholder punktopstilling, tabel og billede med klikbare områder, finder du ved at klikke her

Hvis du højreklikker et tilfældig sted på siderne og vælger "vis kilde" kan du se mine koder.
Dette gælder dog naturligvis ikke for opgave 1 og 2, der, som det står ovenfor, er konverteret fra Word af et andet program.
Endvidere skal du være opmærksom på, at en del af koderne ikke er mine. Det er alt det, der står inden i koderne <script> og </script>

Disse koder er dem, der gør at du får vist reklamer, når du går ind på mine sider - eventuelt i form af pop-up duer.
Til gengæld betaler jeg ikke noget for at have min hjemmeside hos fortunecity

I øvrigt bruger jeg selv for det meste browseren Opera. Den har blandt andet den fordel, at den kan indstilles til ikke at acceptere pop-up's.