Mine Billeder


Herfra har du muligheden for at komme videre til nogen af mine fotoalbums. En del billeder kan du dog kun komme til ved at gå via mine Gamle Topbemærkninger og i øvrigt bevæge dig rundt på hele hjemmesiden. Der er links til billedserier næsten fa alle andre sider.

 

17-05-2012 begynder jeg at uploade til mit eget billedgalleri på one.com's eget domæne:

Feriebilleder

Familiebilleder


Du kan se en del ældre indscannede billeder. En god side for nostalgikere. Og hvem kan vel sige sig fri for ind i mellem at nyde at dvæle lidt ved fortidenI foråret 2003 indkøbet jeg mig et længe ønsket digitalt kamera. Netto havde et på tilbud og så slog jeg til. Selvom kameraet er fint til prisen, så vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg gerne allerede skulle have haft et mere avanceret kamera.

Jeg fik lang om længe et bedre kamera i starten af 2006. Denne gang var det Aldi, der var leverandør, soå jeg bevarer traditionen med at købe fotoudstur hos discountbutikkerne. Jeg glad for muligheden for at tage billeder i en lind strøm, når begivenheder opfordrer til det. En del vil jeg lægge op på hjemmesiden, så familie, venner og bekendte får muligheden for at se disse.

Der selvfølgelig billeder af Josefine, Martine, Nicoline, Kasper og Pernille. Du finder mange andre billeder af dem alle andre steder på hjemmesiden

En del af billederne kommer du til ved at besøge min Christiniahjemmeside

Fra den 26-09 til 29-09-03 havde vi den store fornøjelse at få Pernille med sin nye kæreste, Antonio, på besøg. Vi havde nogle dejlige dage med dem og der blev da også tid til at få taget et par fotografier

Her er nogle billeder af mine børnebørn, Julianne og Vincent. Påsken 2007 skal vi til Norge og der kommer mange flere og nyere billeder med hjem da.

I begyndelse af Juni 2006 var der fætter-kusine komsammen på Fanø. Billederne kan du ser her

I Juli 2006 var vi sammen med svigerforældrene på Bornholm, hvor vi havde en skøn ferie. Billederne kan du se her

Den 21 januar var vi i Randers og deltog i Thea's dåb. I kan se billeder fra den hyggelige dag her.

Disse sjove billeder af mig selv er taget af min kollega, Kjeld. Vel at mærke med en mobiltelefon. Han tog et enkelt portrætbillede, trykkede på en knap på telefonen og vups var der foretaget de mest vanvittige redigeringer af mit ansigt. En super erstatning for plastikkirurgien.

Påsken 2007 var vi i Norge - en dejlig tur. Billeder og andet finder du her

til forsiden


webmaster
Gert Philipsen
email: Skriv til wbemaster